Pedopartij in de gordijnen…

De Partij voor Naastenliefde, Vrijheid & Diversiteit is allerminst gecharmeerd van het feit dat Hyves het niet langer toestaat dat de pedopartij zich daar profileert. Men heeft het profiel van secretaris De Jonge verwijderd. En nu zijn ze me een partijtje boos bij de pedoclub. Raymond Spanjar, zeg maar de opper-hyver, heeft De Jonge duidelijk gemaakt dat het profiel van De Jonge ‘in strijd met de goede zeden en goede smaak’ is. Nu zou je kunnen zeggen dat er over smaak valt te twisten, maar in dit geval kan ik Spanjer geen ongelijk geven.

Zijn laatste zin richting De Jonge is echter wel een beetje lachwekkend. ‘We hopen op je begrip.’ Ja hoor Raymond. Natuurlijk begrijpt hij je en uiteraard snapt hij wel dat je pedofielen mag discrimineren, in een hoekje planten, publiekelijk veroordelen, aan hun ballen ophangen, met een lek bootje de zee opsturen en met pek en veren insmeren om ze vervolgens het dorp uit te dragen waar ze wonen. Beetje naïef hoor. Denk je nu echt dat die beste meneer hier genoegen mee neemt? Mooi niet.

Nee, hij vindt het een grof schandaal. Zoals hij het ook heel verwerpelijk vindt dat men hem zo’n beetje overal wegtrapt waar hij zijn gezicht laat zien. De maatschappij moet hem en zijn partij niet. Waarom zou dat toch zijn? Hoe komt het dat ze pedo’s als tweederangs burgers zien. Als melaatsen die je ver bij je vandaan moet houden? Hoe dan ook, De Jonge heeft aangekondigd dat hij juridische stappen overweegt en zegt dat hij inmiddels een ander profiel heeft aangemaakt…

6 gedachtes over “Pedopartij in de gordijnen…

 1. Nu gaat Hyves niet maar zo een, twee, drie over tot het afsluiten van een account, dat voorop gesteld. Er zullen terdege zwaarwegende gronden moeten zijn.
  Ik ken die gehele hyves van die De Jonge niet, maar ik kan me voorstellen dat er danig reclame gemaakt is geworden voor de PNVD, middels linken en artikeltjes.
  Nu zit die De Jonge niet alleen op Hyves en zullen er ongetwijfeld meer Hyvers zijn die zich storen en aanstoot nemen aan dit soort van reclame.
  Hoe je het ook wendt of keert, Hyves is en blijft een commerciële instelling. Die zal dan ook kiezen in het voordeel van meer van zijn klanten, in plaats van slechts één klant.
  `Ik hoop op jullie begrip`, of ik het krijg is een tweede, of het me interesseerd een derde. Maar ik kan het maar gevraagd hebben uit beleefdheidsvorm, niet waar?

  Wat De Jonge `verwerpelijk` vindt, moet De Jonge zelf weten. Als ik me op een bepaalde, door de maatschappij niet geaccepteerde (verwerpelijke), wijze profileer, moet ik ook niet klagen als ik weerstand ondervind. Hoe legaal of welonderbouwd mijn instelling ook moge zijn.

 2. Zeker, de man heeft een punt.
  Heeft Nanko ook als hij vindt dat hij Spanjer geen ongelijk kan geven.
  Heeft de maatschappij ook, als probelemen niet serieus worden genomen.
  Als we net als veel pedo’s eens in twijfel trekken of de schade bij slachtoffers wel (rechtstreeks) wordt veroorzaakt door de (strafbare) seksuele handelingen,…
  dan komen we toch vanzelf bij de vraag of dat niet strafbare deel van pedofilie niet mogelijk voor schade zorgt.
  Als het werkelijk om een mental disorder gaat, zou het dan niet wenselijker zijn dat mensen er aan werken om dat onder de knie te krijgen ipv zich zo te profileren.

  Dit is geen vast standpunt, geen mening die ik wil opdringen, maar een hardop overwegen van argumenten.
  Het methadonbusje is ook niet strafbaar…..
  maar het hoort ook niet bij de speelplaats, en openlijke werving zou ook op kritiek stuiten….
  (om de discussie maar eens een slinger te geven)

  loveUall
  Jean

  • Ik weet dus niet of het wel censuur is geweest. Stel dat hij obscene voorstellen deed aan minderjarigen, dan zou zijn ban te rechtvaardigen zijn.
   Kwam hij enkel voor zijn gevoelens uit dan is zijn ban natuurlijk onzin.

   Ik neem overigens aan dat je met “wij” alleen jezelf bedoelt en niet namens anderen spreekt, ik vind het namelijk niet “leuk” of “niet leuk”, ik vind het niet meer dan normaal dat pedofilie bespreekbaar is, ook op het internet.

   Over censuur gesproken: in Frankrijk is de eerste censuurwet al goedgekeurd. Prima dat het kinderporno tegenhoudt, maar het is wel een eerste uiting van staatsrechtelijk ingrijpen op wat wij als burger wel of niet mogen zien.

 3. Ongetwijfeld zullen hieronder de meningen van pedojagers en anti-pedojagers over elkaar heen buitelen, mijn mening is heel simpel:
  Op basis van dit artikel valt geen mening op te maken….

  Raymond moest natuurlijk wel iets doen, eerst had hij Yvonne v H geband en ook nog danger4kids, en sindsdien is hij diverse keren uitgemaakt voor pedvriendje.
  Of het profiel van Norbert de Jonge al dan niet smakeloos, aanstootgevend of van slechte smaak getuigd kan ik niet weten, ik heb het nooit gezien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s