Pimp je vagina op…

In onze jachtige maatschappij verzinnen we van alles om de zaak een beetje bij te kunnen sloffen en doen we aan de laatste trends mee om er vooral bij te blijven horen. Het kan tegenwoordig allemaal niet dol genoeg zijn. Hoe gekker, hoe beter. Mocht u besluiten om dit bericht verder te lezen en er zijn kinderen in de buurt, hou ze dan even op een afstandje.

Wel eens van My New Pink Button gehoord? Dat is de nieuwe verf die de vagina moet voorzien van een ‘frisse roze kleur.’ Hoe komt een mens erop. Nou, dat is niet zo moeilijk als u denkt. Een vrouw staat op zekere dag voor de spiegel naar haar genitaliën te kijken en vindt dat de zaak er toch wel een beetje verouderd uitziet. Niet zo verwonderlijk, want ze raakt zelf ook al aardig op leeftijd. Ze wil zich echter niet bij de feiten neerleggen en gaat het verouderingsproces letterlijk en figuurlijk te lijf. Er wordt een doos met chemicaliën aangerukt en de vrouw slaat aan het experimenteren. Althans, ik stel me voor dat het zo ongeveer gegaan moet zijn.

In ieder geval  weet de vrouw een verf te ontwikkelen waarmee de vagina er weer uitziet alsof de jaren er aan voorbij zijn gegaan. En ja, hij is er ook nog in verschillende tinten. Vernoemd naar filmsterren.  Mannen zijn er wel aan gewend dat hun vrouw af en toe naar de kapper gaat om zich een nieuw kapsel aan te laten meten of er een ander kleurtje tegenaan te gooien. Maar hoe zouden ze reageren als hun wederhelft thuiskomt met de mededeling dat ze haar geslachtsdeel ook meteen maar even heeft opgepimpt?

Schoonheidsoperaties zijn allang geen uitzondering meer. Tegenwoordig kun je een plastisch chirurg alles strak laten trekken maar je vraagt je af wat de noodzaak is van het verven van de vagina. Een nieuw kapsel, een ander kleurtje, daar kun je mee pronken. Maar welke vrouw loopt er constant met de rok omhoog of met de broek op de knieën om haar gekleurde vagina te showen? Waarom en bovenal, voor wie zouden ze dat doen?

7 gedachtes over “Pimp je vagina op…

 1. Nanko,
  Mijn moeder zei dat als je vaker van die vieze praatjes gaat houden, ik niet meer mag komen spelen….

  En of het nu vagina, kut, pruim of vulva is, van mij mogen
  ze hun gang gaan
  Als ze dan gelijk een goed adres voor mij weten om van mijn tieten af te komen, want die vind ik dus kut*
  *gewoon kut met peren ongeacht de kleur

 2. Een grappig artikeltje.
  Mee eens met Jannie en Karel. Ik ken genoeg dames en heren met tatouages en piercing nabij en in delen van het lichaam die normaliter niet voor `het publiek` zichtbaar zullen zijn. Die daar zuiver en alleen zitten voor hun eigen gevoel.

  @Corine, mee eens, de vulva. Nu hoop ik dan dat er ook fluoriserende verf is en met de huidige stand van de techniek, er een oplossing geworden wordt de vagina van een of ander lichtbaken te voorzien.
  Kijk dan heb je daar wat aan als kerel in een `pik`donkere kamer!

  Maar desalniettemin, een grappig artikeltje.

 3. Ach, zolang er ammoniak in de verf zit zal je mij niet horen klagen. Zit het er wel in, dan hebben de kerels de komende periode tijd over. Want het vervullen van de huwelijkse plicht zit er dan voorlopig even niet in.

 4. Van mij mogen ze hoor. Zoals de schrijver zelf al zegt, tegenwoordig wordt alles strakgetrokken. Als een vrouw vindt dat ze zich hierdoor beter voelt moeten we haar daar niet in hinderen

 5. Lijkt me nu nog wat te koud om met je zaakje te koop te lopen. Even serieus, vrouwen scheren hun schaamstreek ook en maken er soms zelfs kunstwerken van. Een piercing op die intieme plek is evenmin een uitzondering, dus waarom zou verven dan zo vreemd zijn? Voor wie ze dit doen? Waarschijnlijk gewoon omdat ze het zelf leuk vinden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s