Gezin Jasper S. weer thuis…

De boerderij aan de Allemawei in Oudwoude is niet langer onbewoond. Vrouw en kinderen van de van moord op Marianne Vaatstra verdachte Jasper S. zijn namelijk weer thuis. De familie had eerder al aangegeven dat ze graag naar hun woonstee terug wilden.

Na de arrestatie van Jasper S. hebben ze een poosje ondergedoken gezeten. Burgemeester Bearn Bilker van Kollumerland heeft via Omrop Fryslan verteld dat het gezin welkom is en de inwoners van het Friese dorp gevraagd om de familie S. met rust te laten.

De boerderij van de 45-jarige S. en zijn gezin is vorige week van onder tot boven door de politie doorzocht. Het pand werd na een paar dagen weer vrijgegeven. Politie en justitie hebben tot nu toe niet bekend gemaakt of er tijdens de doorzoeking iets is gevonden.

S. werd opgepakt na een grootschalig dna-verwantschapsonderzoek onder mannen die ten tijde van de moord op Vaatstra in de buurt van de vindplaats van haar lichaam woonden. Het profiel van S. matchte met het material dat men op het lichaam van de vermoorde tiener had aangetroffen. De voorlopige hechtenis van S. werd vorige week met twee weken verlengd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s