Beneden alle peil…

Als je aan 140 tekens in een tweet niet genoeg hebt om iemand de kont eens even lekker vol te schelden, dan doe je het toch gewoon via de mail? Het overkomt me wel vaker dat iemand pislink is geworden om iets dat ik geschreven heb. Ik neem het meestal voor kennisgeving aan en ga verder met de dingen van alledag. Wat boeit mij het dat iemand mij een radicale nicht noemt omdat ik een stel van het pad geraakte Marokkanen als randdebielen heb betiteld.

En toch vond ik het nu even welletjes. Laat ik u even meegenieten van wat er soms mijn kant op komt. Omdat ik soms ook grenzen trek. U moet mij voor deze keer maar vergeven dat ik sommige woorden heb gecensureerd. Een goed verstaander heeft immers maar een half woord nodig om te begrijpen wat de inzender wil zeggen. Ik citeer:

Zeg ongeloveleke minkukel. Wie denk jij god……. wel niet dat je bent om ons randdebielen te noemen. Jij achterleke rukker. Kruip in het hol van die mongool Geert Wilders met je stomzinnige teksten. Je bent de grond niet waart waarop je loopt, laffe schapenn…….. die je er bent. Moeten we jouw kop soms ook even komen verbouwen?  Jij bent zo rassistisch als het maar kan. Denk jij nou echt dat jij een beter mens bent omdat jij toevallig een witte rotkop hebt? Ik zou maar oppassen als ik jouw was stinkende t….leier.

Ik moet u teleurstellen als u nu denkt dat dit zo ongeveer het niveau van mijn bezoekers is. Behalve het taalgebruik is ook de schrijfwijze allesbehalve acceptabel. Beneden alle peil zelfs. In welke hoek zou ik de schrijver moeten zoeken? Je zou er bijna wat van denken. Maar goed, voor de duidelijkheid  vond ik het wel zo goed om het zo te laten staan. Zodat iedereen even weet hoe er soms gereageerd kan worden. En dus is hier ook mijn reactie.

Je moet wel behoorlijk ziek in je hoofd zijn om iemand dusdanig te mishandelen dat het slachtoffer aan de gevolgen daarvan overlijdt. En ja, dat is behoorlijk debiel. In het hol van Geert Wilders kruipen? Die is in mijn ogen ook niet erg fris op de lever. Of ik stompzinnige teksten schrijf weet ik niet. Ieder zijn mening, maar een schaap te grazen nemen? Gatverdamme zeg, geef mijn portie maar aan fikkie.

En hoezo ben ik racistisch (zo schrijf je dat namelijk) in uw ogen? Waren het dan geen Marokkanen? Heb ik me zo erg vergist? Het enige onderscheid tussen mij en die losgeslagen pissebedden is dat ik nog wel weet waar mijn grenzen liggen.  In dit specifieke geval klopt uw bewering dat ik een beter mens ben. Dat voel ik in ieder geval wel zo.

En tot slot ga ik bijna geloven dat u mij ergens van kent. Hoe weet u anders dat ik een roomblanke huid heb? Ik zou bijna zeggen, kom eens langs. Dan praten we er even over. Van man tot man. Ik neem tenminste aan dat u een man bent.

En als u na ons gesprek nog steeds denkt dat ik een schapenn…… vriendje van Wilders ben en dat deze stinkende t….lijder  alleen maar racistische woorden uit  zijn witte rotkop kan krijgen? Dan heeft u wat mij betreft alle zin voor realiteit en rechtvaardigheid uit het oog verloren.

12 gedachtes over “Beneden alle peil…

 1. Ook deze mailende Neanderthaler mocht klaarblijkelijk nooit een goed speertje leren werpen en rammelt er op los met een zelf in elkaar gefreubeld knotsje.
  Het blijft behelpen Nanko. We behoren namelijk te allen tijde in verstaanbaar en leesbaar NL taal te communiceren, ook met het zooitje schapenvreters dat ons belaagt met knotsferme ‘ramjeinelkaar’ taal. Ik denk dat de ma(i)ler toch van je verwacht dat je nu snel het klaverblad4 voor je knotsbestendige kruis trekt en met een bloot achterste zijn grotje binnen rent. Het Neodertaal ter discussie, wat als ‘racistisch’ omschreven zou kunnen worden.
  Kleurloos en bovenal ‘smakeloos’

 2. Wat voor neanderthaler is dat die zo tekeer gaat? Is de persoon in kwestie zelf wel helemaal bij de tijd? Ze moeten die drie gewoon voor een hele poos opsluiten die de grensrechter hebben doodgeschopt. En als je daar op een dergelijke manier op reageert zou ik even heel snel naar de psych rennen. Man, man, man, dit is zekers te weten beneden alle peil.

 3. Ik opteer voor een cursus Nederlands want hier is duidelijk sprake van iemand die niet van Nederlandse origine is of in ieder geval niet de moeite heeft genomen zich de Nederlandse taal eigen te maken…

  • Wie het ook mogen zijn, voor mij zijn het stelletje idioten met het verstand van een watermeloen. Misschien ook nog wel met hun neus in de poeder gevallen.

  • Het is Aldert hoor. En mijn thema? Heel simpel. Waarom zou je nog meer kogels opvangen als je toch al in de vuurlinie ligt. Gewoon doodzwijgen is toch veel simpeler. Nu vraagt hij om een reactie. Dat is voor mij het zelfde als vragen om nog meer commentaar.

  • Sorry Aldert slip van de pen 🙂 je denkt in kogels en vuurlinies ! Aldert bij dit soort primaten voel ik me alles behalve in een vuurlinie staan laat staan dat ik de spreekwoordelijk kogels moet op te vangen.
   Met er niet op reageren heb je best wel een punt maar ja dan mag niemand reageren en op zo’n forum wordt dat wat moeilijk, bovendien daar is een forum voor .
   ik had de woordenschat / repertoire van de heren nog wel wat uitgebreider willen zien.
   Dus ja wat meer commentaar was welkom maar ik denk dat de woordenschat op is , beter !!

 4. Prachtig die reactie, doorgaans kunnen berbers niet goed met hun impulsen omgaan, het blijkt maar weer eens dat wanneer er na lang denken toch commentaar op een artikel geleverd moet worden, het helemaal verkeerd op het papier komt.
  Tja en schapen nemen/pakken/n….ken? Wij hebben in Holland niet zo veel schapen laat staan berbers, dus mannen …. zo als het klokje thuis tikt, tikt het nergens …………… foutje in de logistiek???
  Oh jongens, die rode slangetjes onder de woorden betekenen dat je het anders kan schrijven oké ?…………sjukran.

  • Aan het taalgebruik, woordkeuze en type uitspraken te zien, vermoed ik dat de mail is gestuurd door een autochtoon die zich voor doet als iemand van allochtone afkomst, en daar wat mij betreft jammerlijk mee door de mand valt.

  • Ik sluit het niet uit dat je gelijk hebt. Ga vanavond eens op onderzoek uit. Zijn wel middelen voor te vinden en ik weet ook waar. Dat scheelt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s