Jasper S. langer in cel…

De van moord verdachte Jasper S. uit Oudwoude moest vandaag voor de raadkamer van de rechtbank in Leeuwarden verschijnen. Die heeft beslist over de verlenging van het voorarrest.

Zoals algemeen werd verwacht , blijft de Fries vooralsnog vastzitten vanwege de ‘ernst van het feit’ waarvan hij wordt verdacht. Jasper S. werd op 18 november aangehouden nadat duidelijk was dat zijn DNA matchte met dat van een spoor op het lichaam van de in 1999 vermoorde Marianne Vaatstra.

Een en ander houdt in dat S. nog steeds in beperking blijft. Dat betekent dat hij geen contact met de buitenwereld mag hebben en alleen met zijn advocaat Jan Vlug kan overleggen. Er is nog steeds niets bekend over de inhoud van de verhoren en of deze inmiddels tot een bekentenis hebben geleid.

Overigens heeft Wim Dankbaar gemeend de familie Vaatstra nog een keer heel direct te moeten benaderen. Iemand die zijn vingers niet meer aan deze zaak wilde branden. Vanwege de toegenomen druk op zijn gezin en geuite bedreigingen. Dankbaar begint het gedrag van een dronken lor te vertonen. Iemand die constant bezopen is maar glashard ontkent ooit een druppel alcohol te hebben genuttigd.

Het gaat wel erg ver om in vrij duidelijke termen de nabestaanden van Marianne openlijk te beschuldigen van medeplichtigheid aan de mogelijke veroordeling van de 45-jarige veehouder. Ook al zou je in het meest waanzinnige complot willen geloven dat is opgezet om Jasper S. voor iets op te laten draaien dat hij onmogelijk gedaan kan hebben.  Je moet wel erg overtuigd van jezelf zijn wil je dit soort dingen het worldwideweb op slingeren.

Een gedachte over “Jasper S. langer in cel…

  1. De overtuigen van Heer dankbaar relateer ik aan een Obsessie die zijn weerga niet kent.
    Hoe verzin je het om deze al zo getergde mensen lastig te vallen , alleen maar om je gelijk te halen.
    Want dat begint er toch wel op te lijken en hoe wil je je geloofwaardigheid verliezen ,als die al niet zoek was.
    Het gaat tegen je werken Wim, stop er mee . het past niet om clementie voor een verdachte aan ouders van hun vermoorde dochter te vragen.Psychisch zijn deze mensen er door .
    Wanneer er een rechtszaak komt kan je je lusten altijd nog botvieren maar a.u.b. wel buiten deze mensen om.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s