Lachen om de doden van MH17

Zit ik heerlijk van het zomerweer te genieten, wordt mijn telefoon zo ongeveer tot in het rooie gedrongen. Of ik de laatste complotten van Tante P. al tot mij genomen heb. Nee, natuurlijk niet. Mag het ook even ergens anders over gaan? Nou, ik kan toch maar beter even een kijkje gaan nemen luidt de boodschap. Vooruit dan maar.

Met frisse tegenzin kijk ik wat er nu weer uit dat vertroebelde brein is opgeborreld. Ik kan u verzekeren dat ik het drie keer gelezen heb om vervolgens in een enorme lachbui uit te barsten. Ik zat serieus te twijfelen of ik u wel deelgenoot moest maken van de waanzinnige ideeën die Zeeuws meisje er op na houdt. Uiteindelijk heb ik besloten om het toch te doen. Kunt u zelf oordelen waarom ze gedwongen is opgenomen…

Ik zou graag zien dat Rusland pressie uit gaat oefenen om de medeplichtigen aan de ramp met de MH17 te laten vervolgen wegens het opzettelijk saboteren van mijn werk dat altijd gericht is op het beschermen van mensen. En waar mogelijk rampen te voorkomen als er waarschuwingen worden gegeven van gene zijde.

De daders zijn…..

Dat laatste mag u zelf invullen. Ga er maar van uit dat een heel rijtje mensen bij de aanslag betrokken is geweest. Waaronder het politiekorps van Middelburg, het Openbaar Ministerie, mijn collega en ik. Mijn God, wat heb ik gelachen. Al was het dan ook niet om die 298 mensen die om het leven zijn gekomen. Wat dat betreft valt er inderdaad niets te lachen. Nee, de idioterie die Tante P. telkens weer uitbraakt levert meer dan voldoende stof voor een slapstick op waarbij je de tranen over de wangen rollen.

En o ja, haar bellen of mailen om een reactie heeft geen zin. De telefoon en laptop van Tante P. zijn namelijk gestolen. Dat beweert ze althans. Pas maar op met roepen dat u er net eentje heeft aangeschaft. Het duurt bij haar meestal niet lang alvorens er een aanklacht wegens diefstal aan zit te komen.

Misschien dat president Poetin wat voormalige KGB-ers kan inschakelen om zich op deze vervelende kwestie te storten… Kan hij meteen even doorrijden en leg ik hem onder het genot van een kop koffie even uit wie Tante P. is. Voor breinen zo verward als het hare hebben ze daar namelijk ook wel woonruimte beschikbaar. Waarschijnlijk met beduidend minder luxe dan de Nederlandse staat haar ter beschikking stelt.

13 gedachtes over “Lachen om de doden van MH17

  • Begrijp uw vraag, lees mijn vorige reactie. Ze hebben veel gemeen, daders die zich slachtoffers voelen en tegen beter weten in, liegen en belagen hun gelijk moeten krijgen/hebben. Dat doen ze geraffineerd en bewust via socialmedia. Zonder ooit maar een bewijs schofferen en betrekken ze mensen bij hun wanen en hersenspinsels.
   Beschuldigingen met naw gegevens van moord en doodslag! Het kan en mag allemaal, zeker als vaststaat dat ze een psychisch probleem hebben. Dan komen er te veel radertjes in werking in NL, rapportages die niet volledig worden ingeleverd. Slachtoffers die 100-den km. voor niets rijden om weer te horen dat rechtszaak is aangehouden. Intussen gaan daders gewoon leuk door met hun zieke frustraties, vanuit GGZ te projecteren op mensen die hen nooit iets misdaan hebben.
   Verdeel en heers is hun motto en werkwijze!

 1. @Nanko: “U raakt met deze opmerking de kern van de zaak. Er is slechts een handjevol mensen dat de werkelijke reden kent waarom deze kwestie nog steeds rondzingt. Let wel, ik heb het hier over de rechtszaak die door mijn collega en ondergetekende is aangespannen. Alles draaait daarin om informatie en die is in zijn gehele omvang bij een select groepje bekend. Dat zijn, naast de advocaat van Tante P. en zijzelf, de rechtbank, reclassering, Emergis GGZ, mijn collega en ik.”

  Vertaling: ‘Wij hebben het een en ander bij elkaar geknipt en geplakt en alleen wij weten wat wij aan elkaar geknipt en geplakt hebben en u hoort niet bij die verjaardag.’

  Antwoord: Doe normaal.

  • Bewijslast mevrouw Schoppers. Zonder dat begin je niks in ons rechtssysteem. Wij hebben voldoende bewijzen ingeleverd om ons gelijk aan te tonen. Wij weten ook van het voorwaardelijke sepot dat boven het hoofd van Tante P. hing en wij zijn niet voor niks in het gelijk gesteld door het gerechtshof in Den Bosch dat hier een einde aan gemaakt dient te worden. U zou er verstandig aan doen om over deze kwestie te zwijgen omdat u zich laat leiden door eenzijdige informatie. Maar ik ben de beroerdste niet. Toon maar aan dat onze zaak tegen Tante P. op ordinair knip- en plakwerk is gebaseerd.. Ik nodig u van harte uit..
   Lukt het u niet om hier inhoudelijk iets van te maken, dan is deze discussie nu ten einde gekomen.

  • Er is niets geknipt en geplakt! Wederom schopt u alleen tegen zere schenen, maar een inhoudelijk antwoord blijft achterwege!
   Antwoord: DOOR DE MAND GEVALLEN!

 2. Mevr. Schoppers met verbazing lees ik uw repliek, die werkelijk nergens op slaat. Uw daden en gedachtegang/leugens komen n.m. overeen met tante P. Ook uw opzettelijk natrappen/beledigen, stalken en belagen van veel mensen.
  Uw reactie is weer niet inhoudelijk en heeft een opzettelijk karakter!
  U wacht met smart om het stokje v. tante P. over te nemen. Gaat niet gebeuren!

  • U raakt met deze opmerking de kern van de zaak. Er is slechts een handjevol mensen dat de werkelijke reden kent waarom deze kwestie nog steeds rondzingt. Let wel, ik heb het hier oveer de rechtszaak die door mijn collega en ondergetekende is aangespannen. Alles draaait daarin om informatie en die is in zijn gehele omvang bij een select groepje bekend. Dat zijn, naast de advocaat van Tante P. en zijzelf, de rechtbank, reclassering, Emergis GGZ, mijn collega en ik.

 3. na·trap·pen (trapte na, heeft nagetrapt)
  1 (voetbal) een tegenstander opzettelijk trappen als de bal al weg is
  2 na een conflict zich minachtend uiten over de tegenstander –

  Bovenstaande komt uit de Dikke van Dale en mevrouw Schoppers is dus ook het spoor bijster.
  Er is geen sprake van een conflict en tevens is er geen sprake van een tegenstander, dan zou er nl gelijkwaardigheid zijn en die is in dit geval ver te zoeken.
  Er is een dader en er zijn slachtoffers die al 3 jaar worden belaagd en belasterd.
  DADER tante P.
  Een goed advies voor Mw. Schoppers:
  verdiep je eerst in oorzaak en gevolg, voordat je ongenuanceerde uitspraken doet over een zaak
  waar je noch van de hoed noch van de rand weet.
  De jou ingefluisterde beweringen zijn verre van de waarheid!
  Of heeft u zelf zomaar de conclusie getrokken dat Tante P een slachtoffer is?

  • Lachen om een vrouw in een GGZ-instelling…. Tja, ik geef toe dat je er allesbehalve vrolijk van wordt. Ik heb me drie jaar lang stil gehouden. Alles over me heen laten komen wat mevrouw aan onzin heeft verspreid. Ben bij instanties aan de bel gaan hangen omdat dat het in mijn ogen onbegrijpelijk is hoe iemand ongestraft kan blijven doen wat ze doet. Ik heb bij de rechter verklaard dat mijn geduld op is. Het kan niet zo zijn dat mevrouw mensen blijft beschadigen. Als het puur om mezelf ging zou ik er nog harder om lachen en vervolgens wegkijken. Met het beschadigen van mijn naasten en anderen die totaal niets met onderhavige kwestie van doen hebben heeft zij echter een grens overschreden. Zichzelf tot een lachertje gepromoveerd. Als bij iedereen bekend is dat het niet helemaal snor zit bij mevrouw, dan dient men daar naar te handelen. Maatregelen te nemen die voorkomen dat ze blijft doen waarvoor ze opgenomen is. Drie jaar lang de meest kromme theoriën aanhoren is teveel van het goede. Ik ben van mening dat ik me mag verweren. En aangezien mevrouw denkt mij belachelijk te mogen maken, sla ik met dezelfde wapens terug…. Dat is geen heldendaad. Dat is mijn recht. En iedereen die daar anders over denkt? So be it. Voor kennisgeving aangenomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s