Over geheime liefdes en bizarre zaken

Oohhh mijn God… Tante P. denkt dat ik seks met haar wil. Nou, je moet wel behoorlijk van de pot zijn gepleurd om te denken dat er zich ook maar één hersencel onder mijn schedeldak bevindt die daar aan gedacht heeft. Als het een optie was, had ik die revolutionair waarschijnlijk meteen om zeep geholpen.

Het idee alleen al dat je ligt te ravotten met iemand die compleet van het padje af is. Zich in een instelling voor geestelijk niet al te uitgebalanceerde mensen bevindt en dagelijks niets anders te doen heeft dan rotzooi te trappen. De koude rillingen lopen me over de rug als ik er aan denk.

Maar goed, Tante heeft zich ergens in vastgebeten en wil kennelijk iedereen doen geloven dat ik met haar het bed wil delen. Of iets anders voor mijn part. Ik heb haar aanvankelijk laten razen, maar soms is het genoeg geweest. Iets met een bal en kaatsen zou je kunnen zeggen.

Beste Tante, ik ben al jarenlang gelukkig getrouwd en heb totaal geen behoefte om met iemand anders vreemd te gaan. Dat zou in jouw geval ook niet eens kunnen, want mijn wederhelft weet van je droevige bestaan. Ze kan alleen maar meewarig met haar hoofd schudden.

Ik daag je uit verward Zeeuws meisje om met de bewijzen te komen. Keiharde bewijzen wel te verstaan. Geen gemanipuleerde berichten, want die ken ik onderhand wel. Toon maar aan waar ik ooit zou hebben beweerd dat een erotisch avontuur met jou op mijn menu zou hebben gestaan. Dat moet ik dan wel in een vlaag van verstandsverbijstering hebben gezegd. Tijdelijk verminderd toerekeningsvatbaar zullen we maar zeggen.

 

Of zou ze de geheime liefdesaffaire bedoelen waarin ik kennelijk verwikkeld was geraakt en waarvan zij de details schijnt te kennen. Dat verhaal zou namelijk in de Telegraaf verschijnen. Ook van die affaire hoop ik eerlijk gezegd dat ze de bewijzen kan leveren. Make my day…!!!

Mocht je een en ander terug kunnen vinden, dan hoor en zie ik het wel. Bied ik publiekelijk mijn excuses aan, kruip door het stof en ga meteen in therapie in de hoop dat er nog genezing mogelijk is voor iemand die er dat soort krankjoreme ideeën op na houdt. Ik vrees echter met grote vrezen dat je ook nu weer je ongebreidelde ziekelijke fantasie de vrije loop hebt gelaten.

Maar wees niet bevreesd. Ome K. heeft heel wat pijlen op zijn spreekwoordelijke boog en zal niet schromen deze, al even spreekwoordelijk gesproken, af te schieten. Ik heb zat tweets verzameld waaruit geconcludeerd kan worden dat we allemaal daar zitten waar we thuis horen. Ik in mijn eigen woonkamer en jij in Emergis Kloetinghe.

Als de rechtbank Zeeland-West Brabant en de zielenknijpers in het Zeeuwse een beetje willen opschieten zien we elkaar hopelijk nog een keer in levenden lijve. En ik kan je nu al verzekeren, daar zal niets opwindends aan zijn. Niet voor jou althans…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s