Als je dit leest ben je….

Zo, dat was even schrikken zeg. Krijg ik me daar een email van Tante P. waarin ze de ware reden onthult van mijn belangstelling voor haar. Omdat het lastig is alles samen te vatten, geef ik mijn antwoorden wel onder haar vragen. Zijn we daar ook meteen klaar mee. Nou moet u wel even weten dat de heer Langeler van de politie in Middelburg is. Dat is de man die aan de deur van Tante stond te schreeuwen. Eehhhhhh, dat is tenminste wat zij beweerde.

Geachte heer Langeler,

Hieronder treft u de reden aan dat ik werd afgeperst door Willem Biemans. Het gaat er met name om dat ik met Nanko Kiel contact had over Barbara Blaszak. De Poolse moeder en de ontvoering van haar zoontje. De verhalen dat ik iets anders van hem of van wie dan ook zou willen zijn allemaal verzonnen.

ANTWOORD: Het klopt dat ik contact met haar heb gehad over deze zaak. Dat heb ik overigens, in tegenstelling tot wat Tante zegt, ook nooit ontkend. Sterker nog, dat heb ik bij de politie schriftelijk vast laten leggen. Tante vroeg mij of ik iets in deze kwestie kon betekenen. Ik ben er maar even mee bezig geweest omdat P. er van alles, maar vooral iedereen aan de oren bij sleepte en ik het overzicht al snel kwijt raakte. Ik heb haar en mevrouw Blaszak derhalve gevraagd om maar ervaren juristen in de arm te nemen om een en ander uit te zoeken. Voor mij was de kous daarmee af. Einde verhaal. Voor haar kennelijk niet, want toen begon de ellende pas goed…. 

Nogmaals, ik date nooit via internet. Met niemand. Het komt niet eens in mij op om via internet op zoek te gaan naar een man. Vriendelijk doch dringend verzoek dus aan alle “heren om de laster te staken en de politie te laten weten dat die verhalen bij jullie vandaan zijn gekomen en niet van mij afkomstig zijn.

ANTWOORD: Waar ze het krankjoreme idee vandaan haalt dat ik iets met haar zou willen is mij een raadsel. Ik heb het al eerder gezegd, laat dan zien waaruit dat zou blijken. Hoeveel uitnodigingen heb je nodig om het bewijsmateriaal op tafel te leggen.

Ik reken op jullie volwassen houding in deze kwestie.Ik ben namelijk afgeperst door” de leugens van  zowel Jac, Mark als Nanko Kiel. Het zijn hun seksuele verzinsels. Ze komen niet bij mij vandaan.

ANTWOORD: Seksuele verzinsels? Hoe bedoel je Peetje? Laat eens zien waaruit mijn intense verlangen zou moeten blijken om iets met jou te beginnen. Is het heel erg om te stellen dat het idee in je verwarde brein is ontsproten? Een eigen leven is gaan leiden omdat je alleen je eigen waarheid maar wilt geloven?

En dan hoop ik op excuses van de politie Middelburg. Aangezien mijn gehele leven kapot is gemaakt door Ton Langelers ontkenning over de situatie. En de beloftes van de politie om de digitale recherche er op te zetten om mij te helpen. Uiteindelijk vernam ik van brigadier van Leuven dat het de bedoeling (van de politie?)  was dat ik zelfmoord zou gaan plegen.  Daarmee maakte de politie zich medeplichtig aan de afpersing van mij.

ANTWOORD: Ik zou hier helemaal niet op moeten antwoorden, maar om de politie de schuld te geven van je eigen geesteszieke denkbeelden? Mensen medeplichtig maken aan afpersing en beschuldigen van het aanzetten tot zelfmoord?  Vlieg je niet een beetje erg ver uit de bocht?

Ik hoop van harte op een spoedig einde van alle lastercampagnes aan mijn adres en dat mijn naam overal gezuiverd gaat worden.

ANTWOORD: Mijn hoop is dezelfde. Al bijna drie jaar lang. En ik blijf de hoop houden dat er een einde aan komt. Al heb ik de hoop dan ook wel verloren dat jij dit zelfstandig kunt. Nee, ik vestig mijn hoop op het justitieel apparaat. Op de mensen met gezond verstand. Dat ze ooit tot een oordeel komen. En dat mag in mijn ogen niet lang meer duren. Anders verlies ik zelfs dat sprankje hoop ook nog en rest mij niets anders dan vluchten. Al zou ik bij God niet weten waarheen.

Met vriendelijke groet,

Monica Pellegrino

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s