Iemand nog een veeg uit de pan?

Anna Matkovich. Ik hoor het u zeggen. Wie is dat in hemelsnaam. Het is een pseudoniem voor Mysteryguest MinVenJ, Changemaker, Vrouw van 1 miljoen, Vijftig tinten rood, Theatertweep, Rolodexvrouw, Monica…….. Het zou kunnen dat ik er een vergeten ben, maar we hebben het echt over een en dezelfde persoon.

Ik pleegde haar altijd Tante P. te noemen. Tante Monica Pellegrino om vanaf nu toch maar even volledig te zijn. Ingezetene van Middelburg, maar sinds enige tijd te gast bij Emergis Kloetinghe. Een instelling voor mensen met een psychotische stoornis. Dat is tenminste de kwalificatie die de rechtbank Zeeland West-Brabant Tante toedicht. Dat ze alles vanuit die psychotische toestand doet en eigenlijk niet weet wat ze doet. Misschien moet iemand haar eens een keer wakker schudden? Anders gaat haar verblijf in Kloetinghe langer duren dan ze misschien voor ogen heeft.

Nu is ze er nog tot het einde van het jaar, maar wie zegt me dat er geen contractverlenging aan zit te komen als ze haar leven niet betert?  Die kans is klein, want Tante blijft gewoon doorgaan met dat waar ze anderen van beticht.

Of ik er al moedeloos van wordt? Nee hoor, op geen enkele wijze. Sterker nog, ik heb haar en mezelf beloofd dat het een hete herfst zou worden als ze op de oude voet zou doorgaan. En laat een ding duidelijk zijn, wat ik beloof kom ik na. Er zit een veeg uit de pan aan te komen.

Uit onderstaande twitterberichten moge blijken dat Tante niets heeft geleerd. Emergis zou zich moeten schamen om haar ingezetenen de mogelijkheid te bieden dat te blijven doen waarvoor ze eigenlijk zijn opgenomen.

Ja, de rechtbank heeft besloten haar niet te vervolgen. Juist vanwege haar psychotische toestand. Dat houdt overigens niet in dat ze onschuldig is. Dat vond zelfs de officier van justitie in juli van dit jaar. Maar ja, omdat de rechterlijke macht kennelijk niets met verwarde mensen kan, laten ze het er maar bij zitten. Koekoek……..

 

twitter

Ik zou me er ontzettend kwaad over kunnen maken, maar dat doe ik niet. Er zijn wegen voldoende om mijn gram te halen. Daar komt Tante snel genoeg achter. De schandpaal waar ze aan genageld gaat worden is er eentje zonder weerga. Dat geldt overigens niet alleen voor haar. Ik ben ook niet te beroerd om instituten als Emergis en het justitieel apparaat een zelfde veeg uit de pan te geven. Want ja, wie niet horen wil moet maar voelen.

Ik moest maar weer klagen als er reden toe was. Nou, bij dezen dan. Ik klaag Emergis aan wegens grove nalatigheid en eis maatregelen die er toe zullen leiden dat Tante haar internetgedrag wordt aangepakt. Ik klaag de rechtbank Zeeland West-Brabant aan wegens minachting en het nog steeds niet nakomen van toezeggingen, gedaan op de zitting van 19 juli 2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s