Iemand nog een veeg uit de pan?

Anna Matkovich. Ik hoor het u zeggen. Wie is dat in hemelsnaam. Het is een pseudoniem voor Mysteryguest MinVenJ, Changemaker, Vrouw van 1 miljoen, Vijftig tinten rood, Theatertweep, Rolodexvrouw, Monica…….. Het zou kunnen dat ik er een vergeten ben, maar we hebben het echt over een en dezelfde persoon.

Ik pleegde haar altijd Tante P. te noemen. Tante Monica Pellegrino om vanaf nu toch maar even volledig te zijn. Ingezetene van Middelburg, maar sinds enige tijd te gast bij Emergis Kloetinghe. Een instelling voor mensen met een psychotische stoornis. Dat is tenminste de kwalificatie die de rechtbank Zeeland West-Brabant Tante toedicht. Dat ze alles vanuit die psychotische toestand doet en eigenlijk niet weet wat ze doet. Misschien moet iemand haar eens een keer wakker schudden? Anders gaat haar verblijf in Kloetinghe langer duren dan ze misschien voor ogen heeft.

Nu is ze er nog tot het einde van het jaar, maar wie zegt me dat er geen contractverlenging aan zit te komen als ze haar leven niet betert?  Die kans is klein, want Tante blijft gewoon doorgaan met dat waar ze anderen van beticht.

Of ik er al moedeloos van wordt? Nee hoor, op geen enkele wijze. Sterker nog, ik heb haar en mezelf beloofd dat het een hete herfst zou worden als ze op de oude voet zou doorgaan. En laat een ding duidelijk zijn, wat ik beloof kom ik na. Er zit een veeg uit de pan aan te komen.

Uit onderstaande twitterberichten moge blijken dat Tante niets heeft geleerd. Emergis zou zich moeten schamen om haar ingezetenen de mogelijkheid te bieden dat te blijven doen waarvoor ze eigenlijk zijn opgenomen.

Ja, de rechtbank heeft besloten haar niet te vervolgen. Juist vanwege haar psychotische toestand. Dat houdt overigens niet in dat ze onschuldig is. Dat vond zelfs de officier van justitie in juli van dit jaar. Maar ja, omdat de rechterlijke macht kennelijk niets met verwarde mensen kan, laten ze het er maar bij zitten. Koekoek……..

 

twitter

Ik zou me er ontzettend kwaad over kunnen maken, maar dat doe ik niet. Er zijn wegen voldoende om mijn gram te halen. Daar komt Tante snel genoeg achter. De schandpaal waar ze aan genageld gaat worden is er eentje zonder weerga. Dat geldt overigens niet alleen voor haar. Ik ben ook niet te beroerd om instituten als Emergis en het justitieel apparaat een zelfde veeg uit de pan te geven. Want ja, wie niet horen wil moet maar voelen.

Ik moest maar weer klagen als er reden toe was. Nou, bij dezen dan. Ik klaag Emergis aan wegens grove nalatigheid en eis maatregelen die er toe zullen leiden dat Tante haar internetgedrag wordt aangepakt. Ik klaag de rechtbank Zeeland West-Brabant aan wegens minachting en het nog steeds niet nakomen van toezeggingen, gedaan op de zitting van 19 juli 2016.

4 gedachtes over “Iemand nog een veeg uit de pan?

 1. Karin en jij hebben aangiften gedaan omdat jullie ook werkgerelateerd door de stalking/belaging schade ondervonden/vinden. Andere slachtoffers hebben meldingen gemaakt en zich teruggetrokken om jullie bij de aangifte niet in de weg te staan, zodat er geen verwarring met andere daden/feiten zou ontstaan.
  De rechter bepaalde haar niet strafrechtelijk te vervolgen omdat ze psychische mankementen/wanen heeft en vond het wel nodig haar opname in Emergis zeker tot december te verlengen.
  Ok maar wat heeft dat allemaal voor een zin als Monica Pellegrino aka @MatkovichAnna haar zoveelste alterego-account, vanuit Emergis gewoon door blijft gaan waar ze al jaren mee bezig is, ook naar andere slachtoffers toe?
  Dan wordt het tijd met bewijzen openbaar te gaan, want recht voor de slachtoffers en hulp die ze nodig hebben krijgen ze niet!
  Ik heb een gesprek gehad met de hoofd unit van Emergis waar ze verblijft en vertelde me dat ze moeten afwachten wat de rechter bepaalt en dat dan naar verwachting een op een behandeling zou plaats vinden, zonder internet.
  Maanden zijn weer verstreken en nog krijgt ze de gelegenheid haar wanen de vrije loop te laten gaan en mensen te belagen en in diskrediet te brengen.
  Ook in Emergis zitten ze met handen in hun haar omdat ze ook daar niet te handhaven is.
  Daarbij wordt ze geholpen/misbruikt door een stalkster waarvan er ook tig aangiften liggen, die de zaak niet kent maar haar wil bijstaan in haar ‘strijd’. Ons kent ons en deze @SandraSchoppers die zelf ook psychisch niet in orde is en ook geen waarde hecht aan de waarheid gooit genoeglijk olie op het vuur. Maakt psychiaters belachelijk die Monica behandelen en zegt haar de medicatie door de wc te gooien. Bespreekt openlijk zaken van medepatiënten met volledige namen en het personeel.
  Als basis hebben ze beiden psychische problemen, willen niet geholpen worden en zitten 24/7 op internet hun beklag te doen en mensen te stalken/belagen die i.p.v. henzelf de daders zijn en zij de slachtoffers.
  Dat ze als basis ziek zijn ben ik van overtuigd maar ze hebben genoeg realiteit om iedereen in de maling te nemen.
  Het zijn kameleons/opportunisten en weten heel goed jaren met leugens hun voordeel eruit te slepen.

 2. Het is echt te gek voor woorden dat dit kan en mag doorgaan!
  Ik hoop voor jou dat het recht ooit zal zegevieren en sluit mij aan bij de vorige reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s