Op seks beluste wilde dieren

Ik heb me vandaag de vraag gesteld of je aan de zoekopdrachten kunt zien wat voor soort mensen je weblog proberen te vinden. Of er misschien wel per ongeluk op terecht komen. Een ding is zeker. Als ik puur af ga op hetgeen ik zie, dan zit het ergens goed mis met de hormonale huishouding van de gemiddelde blogsurfer. Dan heeft een aantal van mijn bezoekers een heel ander idee van de inhoud van mijn weblog dan ik had verwacht.

Ik geef u enkele voorbeelden: geile beesten, seksen in bed een dief, seks met dieren en kinderen, hoeren in Tsjechie, porno op school, naaktfoto’s en computer, hete massage, gluren onder rokken, kinderpiemel, seksfilms op de laptop.

Ik weet het, sommige verhalen op mijn weblog hebben ‘zinnenprikkelende’ koppen en het is ook niet altijd even ‘smakelijk’ wat ik meemaak, maar dan nog. Moet ik nu maar meteen concluderen dat de mensheid niet meer is dan een kudde op seks beluste wilde dieren? Dat zou wel een hele boute gevolgtrekking zijn, maar toch.

Erg vreemd is het ook weer niet om zo’n gedachte de wereld in te slingeren. Ooit maakte een priester namelijk wereldkundig dat Eva een op seks beluste dame was en Goliath een alcoholist. Dus wat willen we nu eigenlijk. Als je het woord Gods moet geloven stammen we uiteindelijk toch allemaal van dit tweetal af? De godvrezende man wilde met zijn versie van de Bijbel de verhalen toegankelijker maken. Het werd hem niet in dank afgenomen. Hij zou de feiten hebben verdraaid. Dat hoef ik niet te doen. Ik heb ze in gedrukte vorm.

Weet u wie Alfred Kinsey (1894-1956) was? De man stond aan de wieg van de seksuele revolutie en was er, op zijn zachtst gezegd, zelf ook niet vies van. Niet alleen zijn vrouw zag hij als een lustobject, ook andere mannen mochten zich in zijn belangstelling verheugen. Sterker nog, hij kan zelfs wel worden omschreven als iemand met masochistische trekjes.

Nederlanders schijnen het niet vaker dan 1,8 keer per week te doen. U begrijpt waarschijnlijk al wel wat ik nu ga zeggen. Dat is toch niet schrikbarend? Alle teksten verwijzend naar seks op mijn weblog vallen in het niet bij wat sommigen er voor praktijken op nahouden. Vergeleken met mensen als Kinsey zijn wij van steen. Preutse nitwits die zichzelf op het gebied van de oerdriften nogal vooruitstrevend vinden. Ik bedoel maar, waar maak ik me eigenlijk druk over.

2 gedachtes over “Op seks beluste wilde dieren

  1. Ik dacht al die naam Kinsey komt mij bekend voor. En inderdaad: “Sexual Behavior in the Human Male (1948) en Sexual Behavior in the Human Female (1953)” die boeken heb ik vroeger gelezen. Niet omdat ik seks belust ben maar omdat mij de verschillen tussen man en vrouw interesseerden.
    Zoals later de boeken: “mannen komen van mars en vrouwen ven venus” serie.
    Tja seks is tegenwoordig soms nog een beladen onderwerp als het op de waarheid aankomt!
    De rest gebeurt in het geniep.

    Ik altijd je “columns” op dit blog. Mooi geschreven altijd, zonder te veel omhaal van woorden. Ik reageer niet altijd, maar om niet als seks beluste gluurder 😉 ervan af te komen nu dus wel. LOL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s